LIGA DE PAINTBALL PENTRU MEDIU DE AFACERI

Avantajele participării la Liga de Afaceri:

Odihnă sănătoasă, activă și corporativă în afara orașului, având loc într-o atmosferă prietenoasă a unui eveniment sportiv.

Competiție sportivă organizată profesional pentru toată lumea, indiferent de sex, vârstă și nivelul de condiție fizică.

Turneul corporativ ontribuie la obținerea unei experiențe practice unice de construire a unei echipe și este un format eficient pentru încurajarea spiritului de echipă și a motivației angajaților.

Dezvoltarea comunicărilor corporative interne și externe. Stabilirea de noi contacte informale cu colegii din industrie și menținerea unor relații deja stabilite cu partenerii va oferi companiei Dvs. participarea la Turneul de Top.

Un turneu de Brand este un PR excelent pentru o companie participantă și un partener al Ligii, care vă va permite să vă consolidați reputația sau să utilizați un flux de știri suplimentar.

Fiecare dintre evenimente este un turneu independent și complet, constând din una sau mai multe etape cu determinarea câștigătorilor și prezentarea de premii (cupe și medalii, precum și diplome și premii speciale în nominalizări / categorii separate de organizatori și parteneri)

Jocurile se desfășoară pe un teren de sport cu adăposturi gonflabile.

Toate echipamentele necesare pentru paintball sunt furnizate de MPL